שלח הודעה פרטית מהירה
|
|
||||||
|
[בדיחות] תינוקות מתים - לא לבעלי לב חלש
תיאור הנושא:
אין תיאור זמין
|
תגובות: 13
צפיות: 2902 |
![]() ![]() |
תיאור הנושא: אין תיאור זמין |
25/01/2009, 20:59
- הוסף את הנושא לאתרי סימניות: חדש-הוט
הודעה
|
|
|
|
לא יודע אם פירסמו פה כבר
אבל זה פשוט גאונות! * מה יותר גרוע מ-10 תינוקות על עץ? תינוק אחד על 10 עצים * מה עושים כשרואים תינוק מסתובב בנקודה אחת במעגלים? מפסיקים לצחוק וממסמרים לו את הרגל השניה לריצפה * למה מכניסים תינוק למיקסר עם הראש למעלה? כדי לראות את הפרצופים המצחיקים שהוא עושה. *איך מוציאים אותו מבלנדר אחר כך? עם נאצ'וס או צ'יפס * מה זה מסתובב, מבעבע ומגרד את החלון לפני שמתפוצץ? תינוק במיקרוגל * מה ההבדל בין הבית של גאידמק לתחת של תינוק? בבית של גאידמק עוד לא הייתי * מה ההבדל בין ערימת תינוקות מתים לפרארי? אין לי פרארי בגראג' * מה ההבדל בין פיצה לתינוק? אי אפשר לאכול פיצה אחרי שמפילים * מה מקבלים כשחותכים תינוק? זיקפה! * מה יותר מצחיק מתינוק מת? תינוק מת בתחפושת של ליצן * איך קוראים לערימת תינוקות מתים שיצאו מהתנור? ארוחת בוקר. * מה יותר קשה מלחתוך תינוק לקוביות קטנות? הזין שלי כשאני עושה את זה * איך אתה גורם לתינוק מת לצוף באמבטיה? מוריד לו את הרגל מהראש. * מה ההבדל בין תינוק מת לטרמפולינה? אתה מוריד את הנעליים כשאתה קופץ על טרמפולינה * מה זה חום וקריספי? תינוק בתנור * איך קוראים לתינוק מת בלי רגליים ובלי ידיים תלוי על הקיר שלך? אומנות * איך קוראים לתינוק מת, עכברוש, לחם בן 6 שבועות ועלי חסה? ביג מק. * מה זה כחול וזרוק על הריצפה? * תינוק משחק בתוך שקית ניילון * כמה תינוקות צריך כדי לצבוע את הקיר? תלוי כמה חזק אתה זורק אותם * מה ההבדל בין ערימת חול לכוס דם של תינוק? אי אפשר לגרגר חול * מה ניהיה רועש יותר בזמן שזה ניהיה קטן יותר? תינוק בגורס אשפה * מה ההבדל בין תינוק מת לעץ? באחד מהם זה חוקי לדפוק גרזן * מה מקבלים כשעושים סקס עם אישה בהריון תינוק עם עין שחורה * איך מכניסים 100 תינוקות לדלי? עם בלנדר * איך מוציאים אותם משם בחזרה? על צ'יפס! * למה התינוק נפל מהעץ? כי הוא היה מת * מה תינוק שיש לו רגל אחת, תסמונת דאון, אפילפסיה, עיוורון וחרשות יקבל ליום הולדת? סרטן * מה משותף בין סוס לתינוק? על שניהם כיף לרכב עד שהם מתים * מה יותר טוב מתינוק מת? כספי ניחומים * מה ההבדל בין משאית מלאה בכדורי באולינג לבין משאית מלאה בתינוקות? אי אפשר להעמיס משאית כדורי באולינג בעזרת קילשון. * למה לא צלבו את ישו כשהיה תינוק? גם אני לא יודע למה... * למה ממלאים משאית תינוקות בעזרת קילשון? כדי לבדוק מי עדיין חי * איך מונעים מתינוק להחנק? מוציאים לו את הזין מהפה * מה ההבדל בין חברה שלי לתינוק? אני לא מנשק את חברה שלי אחרי סקס * איזו מתנה מביאים לתינוק מת? גור כלבים מת * מה יותר גרוע מתינוק בתוך פח אשפה? פח אשפה בתוך תינוק * מה ההבדל בין סבתות לתינוקות? סבתות לא מתות כשדופקים אותן בתחת * למה תינוק מת חצה את הכביש? כי הוא היה קשור לפגוש * כמה תינוקות מתים נכנסים בקולר של מי עדן? 4 וחצי * מה זה ורוד – אדום ויושב בפינה? תינוק לועס סכיני גילוח * מה זה ירוק ויושב בפינה? אותו התינוק 6 שבועות מאוחר יותר * איך גורמים לתינוק להפסיק לעוף במעגלים? מכבים את המאוורר שהוא קשור אליו * מה יותר מצחיק מזוג תאומים סיאמים מחוברים? שלושה כאלה * מה עושה צליל של בולפ, בולפ. פסס, פסס... שתי תינוקות בתוך חבית של חומצה * מה ההבדל בין מלון לתינוק מת? מלון צף. * מה משותף בין זקנים לתינוקות? את שניהם כיף לזרוק מהאוטו * מה קופץ למעלה ולמטה במהירות של 100 קמ"ש? תינוק קשור למשאית * מה זה אדום ורוקד מצחיק? תינוק על מנגל * מה יותר גרוע מלמצוא 7 תינוקות מתים בפח אשפה? למצוא תינוק אחד מת ב-7 פחי אשפה. * מה יותר גרוע מלעשן גראס עם תינוק? לעשות מהתינוק באנג * מה הדרך הכי בטוחה לשחק עם תינוק? עם קונדום * מה ההבדל בין תינוק לשני ליטר דלק? תינוק לא מסוכן לשרוף * מה זה קטן, נוצץ וכחול? תינוק עם שקית ניילון על הראש * איך קוראים לתינוק על מקל? קבב * איך מורידים תינוק מעץ? בעזרת מקל * מה ההבדל בין תינוק לבייגלה? בייגלה שמים בטוסטר. תינוק חייבים לשים בתנור * למה לתינוקות יש נקודה רכה בראש? כדי שתוכל להרים 5 ביד אחת * למה יש 4 גלגלים, עשן וצרחות? אוטובוס עם תינוקות בוערים * מה זה ורוד, אדום, כסוף ומתנגש בקירות? תינוק עם מזלגות בעיניים * מה קורה כששורפים לתינוק את הפנים? הוא עושה קולות מצחיקים ומתנגש בקירות * למה יש 4 רגליים ויד אחת? זאב בארגז חול עם תינוקות. * איך גורמים לתינוק לרוץ מהר יותר? רודפים אחריו עם מכסחת דשא * מה מקבלים כשדוחפים תינוק לבלנדר? שניה, אני עוד מעט אגיד לך * מה ההבדל בין תינוק לבצל? לא בוכים כשחותכים תינוק * איך גורמים לתינוק לבכות שוב? מנגבים את הזין המדמם שלך על הדובי האהוב עליו * מה הצליל הכי יפה בעולם? עצמות של תינוק מת נשברות תחת לחץ * מה זה כחול, כתום ושוכב בקרקעית הבריכה תינוק עם מצופים קרועים * כמה תינוקות מתים צריך כדי להחליף נורה? כמה שצריך כדי לטפס עליהם ולהגיע אליה * אם עץ נופל על תינוק באמצע היער ואף אחד לא שם כדי לשמוע את זה, האם זה עדיין מצחיק? * מה ההבדל בין תינוק לקלטת וידאו? קלטת וידאו לא מסריחה כשמשאירים אותה בשמש * איך קוראים לתינוק מת עם עור תלוש? סקסי * מה הדבר הכי גרוע בלזיין תינוק מת? לנגב את כתמי הדם מחליפת הליצן שלך * מה זה לבן, כחול ומזמזמם? תינוק שהתבלבל בין החזה של אמא ושקע חשמלי קרדיט לבלוג של סניה
|
|
מסנג'ר:
dvdrip@mail.com
|
|
|
|
25/01/2009, 21:14
הודעה
|
|
|
|
עצוב, אבל מצחיק
הודעה זו נערכה ע"י DesiRe: 25/01/2009, 21:14
"לא רוצה לרפא כל פצע בגוף!" |
|
מסנג'ר:
am4449@gmail.com
|
|
25/01/2009, 21:17
הודעה
|
|
|
|
לא מצחיק בכלל:/
![]() קרדיט להילה (: גם אני במועדון מעריצות סער לוי D: |
|
מסנג'ר:
chedva222@walla.com
|
|
25/01/2009, 21:25
הודעה
|
|
|
|
ואני חשבתי שאני היחידי שחסר לב שכזה XD
![]() When nights were clear, you were the first star that I could see I used to reach for you when i got lost along the way I was waiting for you all my life, then an angel came to me from the sky and showed me the right way And only now I realized that the angel is you I look around me, and I want you to be there Cause I miss the things that you shared with me Look around me, It's empty and I'm sad I did a lot of mistakes, and I'm ready to sacrifice every thing I got include my life, just to fix them for you and to be with you..K |
|
|
|
25/01/2009, 21:48
הודעה
|
|
|
|
לא אחי
תינוקות מתים זה שליטע!
|
|
מסנג'ר:
dvdrip@mail.com
|
|
26/01/2009, 07:38
הודעה
|
|
|
|
אוקיי, זה לא כזה מצחיק
חתימתך נערכה מכוון שחרגה בגודלה והרסה את הדף.
|
|
מסנג'ר:
yanirshu@walla.com
|
|
26/01/2009, 10:41
הודעה
|
|
|
|
אלון כבר פירסם את זה, אני זוכר...
![]() בברכה, רומה. בעלים ומפקח גלובאלי בדימוס. |
|
מסנג'ר:
FallenAngel9_2@hotmail.com
|
|
26/01/2009, 20:30
הודעה
|
|
|
|
חחחח הבלוג של סניה גאוני...
כנסו אליו תקראו הכל מילהה
![]() |
|
|
|
27/01/2009, 06:41
הודעה
|
|
|
|
חחחחחחחחח XDD ענקקק
כששואלים אדם מה שלומו, והוא עונה 'רע' אומר לו הבורא: 'זה רע בעיניך?! אראה לך מה זה רע!' אבל אם עונה 'טוב' אומר לו הבורא: 'זה טוב בעיניך?! אראה לך מה זה טוב!'
- רבי נחמן מברסלב |
|
מסנג'ר:
arava1001@gmail.com
אייסיקיו: 314088280 |
|
27/01/2009, 19:51
הודעה
|
|
|
|
חחח אני מכיר איזה 3/4 מהבדיחות פה, גדול.
יש לי עוד אחת, או יותר מה שיש לי בראש עכשיו. ניתן להוסיף לאשכול D: *מה יותר מצחיק מתינוק חי קשור לקרוסלה מסתובבת במאתיים קמ"ש? לעצור אותו עם מעדר. HAHAHAHA!!! איזה כיף זה להיות חסר אלוהים XD
קצת אסיד לחבר'ה...
|
|
|
|
28/01/2009, 18:48
הודעה
|
|
|
|
וואלה אחי זה טוב XD
|
|
מסנג'ר:
dvdrip@mail.com
|
|
06/02/2009, 13:20
הודעה
|
|
|
|
מכיר את כולן, סניה לקח הכל מאתר כלשהו שאני לא זוכר כרגע.
בכל מקרה פירסמתי פעם אשכול קצת יותר קטן על בדיחות כאלה, אין כמו בדיחות שחורות D:
![]() כל אחד יכול ליצור קשר, לכל עניין, דרך: Messenger : alonbalon12@hotmail.co.il לשליחת הודעה פרטית, לחץ כאן |
|
מסנג'ר:
alonbalon12@hotmail.co.il
|
|
10/02/2009, 18:21
הודעה
|
|
|
|